Welkom bij MD!

MD is de community van professionals die zich bezig houden met talent- en managementontwikkeling. Ze delen kennis en ervaring, vragen elkaar om advies, en houden hun vak bij. Elk kwartaal ontvangen leden hun tijdschrift en via MDonline hebben ze toegang tot alle artikelen.

Elk kwartaal is er een ledenbijeenkomst. Eén van de auteurs bespreekt dan zijn/haar artikel met max. 25 leden. En jaarlijks wordt een bedrijfsbezoek georganiseerd.
Nog geen lid? Vul het formulier in!

Schrijf zelf ook een artikel in MD: aanmelding artikel. Kijk ook naar de auteursinformatie.


Toegang tot MDonline

Leden ontvangen een wachtwoord om toegang te krijgen tot de database van het blad. Niet-leden zien rechts hiernaast minder menu-opties.


Nieuw: bedrijfslidmaatschap !

In veel organisaties zijn meerdere collega's betrokken bij MD of HRD. Met een bedrijfslidmaatschap kunnen 3 mensen van dezelfde organisatie gebruik maken van alle voordelen van het persoonlijke lidmaatschap.

Download de formulieren hieronder:
Aanmeldformulier MDexperts
Inschrijfformulier MD

EDU-DEX - de nationale standaard voor opleidingen
informatie en aanmelden
inschrijven
lezersmiddag 24 april bij Sioo

Op woensdag 24 april hebben we weer een discussiemiddag voor MD-leden bij Sioo in Utrecht. Headhunter Eelco van Eijck zal een discussie inleiden over Talent op weg naar de Boardroom naar aanleiding van zijn artikel in het maartnummer.
sluit sessie
Abonnement: MDonline bezoeker
Gids: MDonline
© 2019  Execed.net  
login