Welkom bij MD!

MD is de community van professionals die zich bezig houden met talent- en managementontwikkeling. Ze delen kennis en ervaring, vragen elkaar om advies, en houden hun vak bij. Elk kwartaal ontvangen leden hun tijdschrift en via MDonline hebben ze toegang tot alle artikelen.

Elk kwartaal is er een ledenbijeenkomst. Eén van de auteurs bespreekt dan zijn/haar artikel met max. 25 leden. En jaarlijks is er een bedrijfsbezoek.
Nog geen lid? Vul het formulier in!

Schrijf zelf ook een artikel in MD: aanmelding artikel. Kijk ook naar de auteursinformatie.


Toegang tot MDonline

Leden ontvangen een wachtwoord om toegang te krijgen tot de database van het blad. Niet-leden zien rechts hiernaast minder menu-opties.


Nieuw: bedrijfslidmaatschap !

In veel organisaties zijn meerdere collega's betrokken bij MD of HRD. Met een bedrijfslidmaatschap kunnen 3 mensen van dezelfde organisatie gebruik maken van alle voordelen van het persoonlijke lidmaatschap.

Download het inschrijfformulier hieronder:
Inschrijfformulier tijdschrift MD

EDU-DEX - de nationale standaard voor opleidingen
bedrijfsbezoek 11 juni bij SAP
Op donderdag 11 juni is het jaarlijkse bedrijfsbezoek voor MD-leden; ditmaal aan het Experience Center van SAP in Den Bosch. inschrijven
We gaan je meenemen op een “Digital Journey” en laten je tijdens je bezoek aan SAP Nederland kennis maken met de nieuwe “digital reality” die in alle Nederlandse bedrijven werkelijkheid is.
In een “experience” wordt zichtbaar gemaakt met voorbeelden wat digitale transformatie voor bedrijven betekent. Uiteraard delen we graag met je wat de implicaties hiervoor zijn in het organiseren van Human Talent.
Kunt je niet wachten en wil je alvast wat beleven ga dan naar de visuele inspiratie SAP Experience Center Netherlands!

We zien je graag tijdens het bedrijfsbezoek!
sluit sessie
Abonnement: MDonline bezoeker
Gids: MDonline
© 2020  Execed.net  
login