Welkom bij MD!

MD is de community van professionals die zich bezig houden met talent- en managementontwikkeling. Ze delen kennis en ervaring, vragen elkaar om advies, en houden hun vak bij. Elk kwartaal ontvangen leden hun tijdschrift en via MDonline hebben ze toegang tot alle artikelen.

Elk kwartaal is er een ledenbijeenkomst. Eén van de auteurs bespreekt dan zijn/haar artikel met max. 25 leden. En jaarlijks is er een bedrijfsbezoek.
Nog geen lid? Vul het formulier in!

Schrijf zelf ook een artikel in MD: aanmelding artikel. Kijk ook naar de auteursinformatie.


Toegang tot MDonline

Leden ontvangen een wachtwoord om toegang te krijgen tot de database van het blad. Niet-leden zien rechts hiernaast minder menu-opties.


Nieuw: bedrijfslidmaatschap !

In veel organisaties zijn meerdere collega's betrokken bij MD of HRD. Met een bedrijfslidmaatschap kunnen 3 mensen van dezelfde organisatie gebruik maken van alle voordelen van het persoonlijke lidmaatschap.

Download het formulier hieronder:
inschrijfformulier.

EDU-DEX - nationale standaard opleidingsinformatie
ledenbijeenkomst 9 februari bij de VU in Amsterdam
Op dinsdag 9 februari 2021 is de volgende discussiemiddag voor MD-leden; ditmaal over Een kritische kijk op nieuwe organisatievormen. Inschrijven
Ard Pieter de Man (hoogleraar aan de VU) schreef in het decembernummer een artikel over dit onderwerp. Op 9 februari geeft hij een extra toelichting en gaat hij graag in discussie met de lezers.
sluit sessie
Abonnement: MDonline bezoeker
Gids: MDonline
© 2021  Execed.net  
login