Welkom bij MD!

MD is de community van professionals die zich bezig houden met talent- en managementontwikkeling. Ze delen kennis en ervaring, vragen elkaar om advies, en houden hun vak bij. Elk kwartaal ontvangen leden hun tijdschrift en via MDonline hebben ze toegang tot alle artikelen. Elk kwartaal is er een ledenbijeenkomst. Eén van de auteurs bespreekt dan zijn/haar artikel met max. 25 leden. En jaarlijks wordt een bedrijfsbezoek georganiseerd.
Nog geen lid? Vul het formulier in!

Schrijf zelf ook een artikel in MD: aanmelding artikel. Kijk ook naar de auteursinformatie.

Toegang tot MDonline

Leden ontvangen een wachtwoord om toegang te krijgen tot de database van het blad. Niet-leden zien rechts hiernaast minder menu-opties.

Wachtwoord kwijt: vraag het op!

Nieuw: bedrijfsleden !

In veel organisaties zijn meerdere collega's betrokken bij MD of HRD. Met een bedrijfslidmaatschap kunnen 3 mensen van dezelfde organisatie gebruik maken van alle voordelen van het persoonlijke lidmaatschap.

Download de formulieren hieronder:
Aanmeldformulier MDexperts
Inschrijfformulier MD

EDU-DEX - de nationale standaard voor opleidingen
informatie en aanmelden

(advertentie)
NextLearning 2018
Tijdens NextLearning op 24 april 2018 leidt MD-hoofdredacteur Rino Schreuder een discussie met als thema Management Development: de tekentafel is zeker nog geen praktijk! Deelnemers aan de discussie zijn Ard Pieter de Man (VU-hoogleraar en rector SIOO) en Remco de Ruig (adviseur Leiderschapsontwikkeling bij NS).

sluit sessie
Abonnement: MDonline bezoeker
Gids: MDonline
© 2018  Execed.net  
login