Welkom bij MD!

MD is de community van professionals die zich bezig houden met talent- en managementontwikkeling. Ze delen kennis en ervaring, vragen elkaar om advies, en houden hun vak bij. Elk kwartaal ontvangen leden hun tijdschrift en via MDonline hebben ze toegang tot alle artikelen. Elk kwartaal is er een ledenbijeenkomst. Eén van de auteurs bespreekt dan zijn/haar artikel met max. 25 leden. En jaarlijks wordt een bedrijfsbezoek georganiseerd.
Nog geen lid? Vul het formulier in!

Schrijf zelf ook een artikel in MD: aanmelding artikel. Kijk ook naar de auteursinformatie.


Toegang tot MDonline

Leden ontvangen een wachtwoord om toegang te krijgen tot de database van het blad. Niet-leden zien rechts hiernaast minder menu-opties.


Nieuw: bedrijfsleden !

In veel organisaties zijn meerdere collega's betrokken bij MD of HRD. Met een bedrijfslidmaatschap kunnen 3 mensen van dezelfde organisatie gebruik maken van alle voordelen van het persoonlijke lidmaatschap.

Download de formulieren hieronder:
Aanmeldformulier MDexperts
Inschrijfformulier MD

EDU-DEX - de nationale standaard voor opleidingen
informatie en aanmelden
inschrijven voor MD bedrijfsbezoek op 14 juni bij USG people
Op donderdag 14 juni brengen we een bedrijfsbezoek aan USG People/Recruit in Almere. Dit internationale bedrijf met 20.000 medewerkers, is in Nederland bekend van de ketens Start People, Unique, USG Professionals en Secretary Plus. Het hoofdkantoor staat in Almere waar we worden ontvangen door Ariane van der Kooij, Manager Human Capital Development. Met enkele collega’s zal zij ingaan op de inzet van Learning Agility als accelerator van performance. Voor USG People betekent dit: het inzetten op wendbaarheid op weg naar een future proof workforce. Hoe kan Learning Agility jouw organisatie verder helpen?

sluit sessie
Abonnement: MDonline bezoeker
Gids: MDonline
© 2018  Execed.net  
login